Jak radzić sobie z nadmiarem produkowanej żywności?

Pozostałe

Moje wydarzenia

Dodaj ulubione wydarzenia do sekcji moje wydarzenia, aby zawsze mieć je pod ręką.

  • wtorek, 28 maja 2024, 18:00
Najwięcej jedzenia marnuje się w miastach – nie dbamy o nie, nie zdając sobie przy tym sprawy, jak bardzo jesteśmy uzależnieni żywieniowo od gospodarstw rolnych.
 
Wątek nadprodukcji żywności oraz tego, jak sobie z nią poradzić, podejmiemy podczas spotkania z Anną Szwają i Ewą Protasiewicz z Pracowni Projektowania Alternatywnego ASP w Krakowie oraz Aleksandrem Baronem – jednym z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni młodego pokolenia, współwłaścicielem krakowskiej restauracji Kapłony i Szczeżuje.
 
Wstęp wolny, ale należy pobrać bezpłatną wejściówkę: kbfbilety.krakow.pl.

 

Udostępnij

Więcej

Kraków Travel
Kids in Kraków
Zamknij Nasz strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych, marketingowych i promocyjnych. Możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach prywatności swojej przeglądarki.
<